Case & Iværksætteri

Vilje og drive er det eneste, der skal til

Jun 09, 2017

Per Nørgaard har altid gået med drømmen om at etablere sig som selvstændig. Da han fyldte 50 år, følte han behovet for, at der skulle ske nye ting i hans karriere og havde modet til at tage springet. Det har været vigtigt for ham at have alle tingene på plads med baglandet, og at der var 100 % opbakning hjemmefra.

Med en baggrund som svejser var der ingen tvivl om, hvad hans fokus skulle være og Minotek blev til.
Minotek leverer i dag opsvejste konstruktioner udført i aluminium og rustfrit stål som underleverandør og samarbejder med specialister inden for skæring, bukning, valsning og svejseteknologi centre. Virksomhedens vigtigste opgave er at skabe merværdi for sine kunder, hvor kvalitet og ensartethed er vigtige parametre.

 

Netværk og gode forbindelser hjælper én godt på vej
Per udarbejdede en forretningsplan og gik derefter i gang med at lede efter informationer om, hvordan han kunne komme videre.
I sin søgning gik det op for ham, at der findes mange muligheder for at få hjælp og vejledning for iværksættere. Pers netværk guidede ham til Haderslev Erhvervsråd, som bla. hjalp ham med kontakten til en advokat, revisor og en bank gennem en gratis klippekort ordning for iværksættere i Haderslev kommune. Gennem de nye kontakter fik Per kendskab til Heltemod & Hjerteblod.

Per fik hurtigt etableret kontakt til Heltemod & Hjerteblod, som læste hans forretningsplan igennem og hjalp med at forbedre nogle ting, som gjorde planen endnu mere realistisk. Derefter blev det hurtigt besluttet at give grønt lys til finansieringen, da de så et potentiale i Pers forretningsidé og ikke mindst en stærk vilje og drive til at ville lykkes som iværksætter.
Økonomien for opstart af virksomheden blev løst i samarbejde mellem Frøs Sparekasse Haderslev, Hjerteblod & Heltemod samt Per Nørgaard selv.


Sparringspartner med brancheerfaring  

Morten Gram, direktør i V. Å. Gram, blev udpeget som personlig mentor og sparringspartner for Per, hvilket han har været yderst tilfreds med. ”Morten har drive og den faglige viden, der skal til for at igangsætte tingene. Udover at være en god mentor, så er Morten også en stærk forretningsmand, som kommer fra en lignende branche og kan relatere til meget af det, som jeg går i gennem”, fortæller Per.

Næste store skridt for Per Nørgaard og Minotek er at få det hele til at køre og målet på den lange bane er at vokse ud af de nuværende lokaler og få virksomheden til at ekspandere. Per har allerede bidraget med to nye arbejdspladser i Haderslev kommune i 2016-2017.


Warning: Use of undefined constant image - assumed 'image' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/heltemodhjerteblod.dk/public_html/wp-content/themes/investsyd/components/quote.php on line 1

Relaterede Cases